Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Find indbydelsen til Seniorfestival, Aktivlejr eller Sille og Sigurd dagen

06.08.2017

Indbydelsen til Seniorfestival, Aktivlejr samt Sille og Sigurd dagen er færdige og klar til uddeling i kredsene.   Tilmeldingsfristen for seniorfestival er den 31. august og den 3. september for opsamlingscamp og fælles...


Aktiv lejr

Aktivlejr er en weekend, hvor du sammen med 400 andre væbnere og seniorvæbnere fra Landsdel 2 skal deltage i en masse spændende udfordringer.

Du får nye venner, prøver nye aktiviteter, og får en fantastisk efterårs-oplevelse. Aktiviteterne foregår i grupper, og der er alt fra sundt slik og smedje til Stjerner og Stress.

I indbydelsen kan du se de forskellige grupper, og du kommer med i en af dem hele lørdagen og søndag formiddag. Du skal skrive de 3 du bedst kunne tænke dig på tilmeldingen – så lover vi, det bliver en af dem du får.

Når der ikke er gruppetid, spiser og bor du sammen med din kreds i telt, og der er masser af tid til at hygge sammen med vennerne fra de andre kredse. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d.22-24 september hvor Aktivlejr 2017 vil foregå

 

 

Deltager tilmedlingen kan findes her

 

Tilmeldingsarket til aktivlejr findes her

 

Holdlederbrevet er klar og kan hentes her

 

Har kredsens senior eller unge leder lyst til at blive instruktør praktikant, kan der findes mere information her