Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Ny dato for brand og barbacue

09.01.2018

Senior udvalget har besluttet at flytte deres aktivitet brand og barbecue til den 13-15 april, da der er lederkursus fra den 20-22 april på Sletten 


 ”Skoven synger aften sang, dagen var så god og lang…” 

 

250 væbnere og seniorvæbnere var på Aktivlejr 2017.

 

Hjemmefra havde deltagerne valgt sig ind på en gruppe de godt kunne tænke sig at være en del af, og der var mange valgmuligheder. Der var blandt andet mulighed for at vælge sig ind på: Trangia for alle, Fotogruppe, Sund slik, Sæbekassebiler, Kano og kajak, Smedjen og mange andre spændende grupper. 

 

Mens børnene var ude i deres gruppe aktiviteter, var der tid til at deres ledere kunne gå rundt og se hvad deres medlemmer lavede og ellers mødes med bekendte og samle op på gode minder.

 

Lørdag aften var der underholdning for deltagerne og bagefter var der koncert ved LanceDelto samt et pirat natløb, for alle de friske FDFere.

 

Fornemmelsen af at tågen letter efter at have hængt over lejren hele formiddagen, aktiviteterne er i fuld gang og det hele summer af liv og glæde, det er det der gør Aktivlejr helt unik.

 

Igen i år var der også kurser for seniorerne hele weekenden og Sille og Sigurd dag for puslinge/tumlinge, som gjorde at der alt i alt var 700 blå FDF skjorter på det skønne Sletten denne weekend, når man tæller deltagere, ledere og instruktører sammen.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d.28-30 september 2018 hvor vi skal fejre Aktivlejrs 40 års jubilæum