Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Ny dato for brand og barbacue

09.01.2018

Senior udvalget har besluttet at flytte deres aktivitet brand og barbecue til den 13-15 april, da der er lederkursus fra den 20-22 april på Sletten 


Ungdomsrepræsentanter

Repræsentanter

Marcus Leth Elgaard 

Mail: marcuselgaard1@gmail.com

Sandra Dam

Mail: s00dam@hotmail.dk 


Suppleant

Anton Vad Hilsen 

Mail: Antonvad@live.dk 

Jannick Theis Jöhnk

Mail: jannickthelegend@gmail.com 


Ungdomsrepræsentanter vælges for en to-årig periode.

Valget foregår i Landsdel 2 i forbindelse med AktivLejr, og der vælges to ungdomsrepræsentanter samt to suppleanter.

Ungdomsrepræsentanternes opgave er at repræsentere ungdommen (seniorer) fra landsdelen på FDFs  Landsmøde og alle landsdele har to repræsentanter med.

Bliver man valgt som ungdomsrepræsentant eller suppleant bliver man introduceret til og mødes med FDFs demokratiske strukturer; landsdelsledelser, hovedbestyrelse og Landsmødet. I Landsdel 2 får man – ud over en uddannelse/introduktion til FDF – gratis deltagelse i Midtvejsdebatten og Landsmødet.

 

Ungdomsrepræsentanter har på Landsmødet én personlig stemme hver. Stemmen kan ikke overdrages til andre ved fuldmagt.

Er en ungdomsrepræsentant forhindret i at deltage på Landsmødet, kan denne stemme overføres til først førstesuppleanten, og er denne også forhindret så andensuppleanten.

Ungdomsrepræsentanter og suppleanter får igennem deres indblik i FDFs organisation og institutioner unikke muligheder for at gøre deres holdninger gældende, og mange ungdomsrepræsentanter er efter deres periodes udløb blevet blandt andet udvalgsmedlemmer i landsdelene og på forbundsniveau.