Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Find indbydelsen til Seniorfestival, Aktivlejr eller Sille og Sigurd dagen

06.08.2017

Indbydelsen til Seniorfestival, Aktivlejr samt Sille og Sigurd dagen er færdige og klar til uddeling i kredsene.   Tilmeldingsfristen for seniorfestival er den 31. august og den 3. september for opsamlingscamp og fælles...


Ungdomsrepræsentanter

Repræsentanter

Christian Frederiksen
Mail:
 frederiksenchr@gmail.com

Sasia Donskov
Mail: sasiadonskov@hotmail.com


Suppleant

Philip Rosgaard Lave
Mail: philip@fibermail.dk

 


Ungdomsrepræsentanter vælges for en to-årig periode.

Valget foregår i Landsdel 2 i forbindelse med AktivLejr, og der vælges to ungdomsrepræsentanter samt to suppleanter.

Ungdomsrepræsentanternes opgave er at repræsentere ungdommen (seniorer) fra landsdelen på FDFs  Landsmøde og alle landsdele har to repræsentanter med.

Bliver man valgt som ungdomsrepræsentant eller suppleant bliver man introduceret til og mødes med FDFs demokratiske strukturer; landsdelsledelser, hovedbestyrelse og Landsmødet. I Landsdel 2 får man – ud over en uddannelse/introduktion til FDF – gratis deltagelse i Midtvejsdebatten og Landsmødet.

 

Ungdomsrepræsentanter har på Landsmødet én personlig stemme hver. Stemmen kan ikke overdrages til andre ved fuldmagt.

Er en ungdomsrepræsentant forhindret i at deltage på Landsmødet, kan denne stemme overføres til først førstesuppleanten, og er denne også forhindret så andensuppleanten.

Ungdomsrepræsentanter og suppleanter får igennem deres indblik i FDFs organisation og institutioner unikke muligheder for at gøre deres holdninger gældende, og mange ungdomsrepræsentanter er efter deres periodes udløb blevet blandt andet udvalgsmedlemmer i landsdelene og på forbundsniveau.